Treningsplan

Postet av Lågen Cykleklubb den 13. Apr 2015

Vedlagt finner dere treningsplan for Lågen CK tom 4 juli. Treningene er åpne for alle som er interessert.

Tirsdager blir det tempotrening i Baksia. Vi veksler på å starte ved FiF og i Lia. Vi starter med drag på 10-15 min de første ukene og korter ned etterhvert. Vi håper at flest mulig (spesielt de som er på styrkeprøven laget) prioritere denne økta. Her splitter vi opp i mindre grupper etter som er noenlunde like i kjørestyrke.

Torsdager blir det bakkeintervall. Erfaring fra i fjor tilsier at vi ikke kjører på med felles plass/tid for denne økta. Vi på Vinstra kommer til å bruke Sødorpbygda og kanskje opp mot Kvarvet. Foreslår at denne koordineres på FB et par dager før eller ifm treninga på tirsdager. Denne kan ALLE bli med på
Det blir også mulighet for terrengtrening i Hardvollsmorka kl 1800 på torsdagene.
Det er satt opp forslagt til felles turer hver helg, og 3 av disse er det satt prioritet på. Dette inkluderer 1 felles ritt hvis vi får samlet nok ryttere. Vi har normalt bruk Randsfjorden rundt til dette, men vet allerede nå at flere er borte den dagen. Så da er mitt forslag at vi kjører Hamarrittet 2. pinsedag eller felles tur med mye konkurransefart. Kom gjerne med innspill på dette.
Glem ikke lokale ritt. Dette er knallfin trening. Klatrerittet, Lomsrittet og Lalmsrittet.

TRENINGSPLAN 2015 LANDEVEI.xlsx


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline