GD Cup og Terrengsykkelcamp 2017

Postet av Lågen Cykleklubb den 5. Jun 2017

Hei!

Da har vel Lågen CK gjennomført sine 2 mest hektiske uker på flere år. Torsdag 25. mai var vi arrangør av første ritt i GD cupen. Med 50 stk på startstreken ble dette en knall dag tross regn helt fram til første start. Klubben stilte med 15 stk til start og alle gjennomført på en fantastisk måte. Masse bra sykling.

Det neste på programmet var terrengsykkelcamp med Aslak Mørstad helgen etter. Vi valgte i år å endre litt på opplegget, noe som gjorda at hver enkelt gruppe fikk masse tid sammen med Aslak. Lørdag holdt vi til på Harpefoss. De første ut var kidsa i alderen 7-10 år. Første økt ble brukt til basic sykkeltrening. I 2 økt skulle treningen prøves ut på litt vanskeligere stier enn tidligere. Noe denne gjengen mestret til det fulle.

Til lunch kom de litt eldre kidsa. Aslak gjør ingen forskjell på store eller små, så her måtte også basic trening til før de fikk slippe seg løs i skogen.

Det nye i år var at vi også satte opp en gruppe for de voksne. 8 stk hadde meldt sin ankomst og etter tilbakemeldingen var dette vanvittig bra.

Søndagen ble tilbrakt på flytstiene på Ulberg i Ringebu for de 2 eldste gruppene. NOK en knall dag har jeg fått høre i etterkant.

Til slutt må jeg få TAKKE styret i klubben og ALLE foreldre som har stilt opp på dugnad, cup og camp. UTEN dere lar dette seg ikke gjennomføre. TUSEN TAKK for hjelpen alle sammen.

Kim Erik


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline