Ekstraordinært årsmøte onsdag 20. mars kl 1800 - valg av ny leder

Postet av Lågen Cykleklubb den 8. Mar 2019


I går gjennomført Lågen CK årsmøte. 10 medlemmer møtte opp. Vi har en del folk på valg i år bla leder, kasserer, sekretær og 2 styremedlem. Iht vedtektene fjerner vi et av styremedlemmene. Anne Stakston (styremedlem/Web ansvarlig) fratrer sin stilling. Det er dette styremedlemmet som også tas ut.

Ole Kristian Bratlien (kasserer) og Eirik Moen (styremedlem) tar gjenvalg. 

May Kristin Ovrum stilte som kandidat til sekretær og takket ja.

MEN vi har ingen kandidat til å ta på seg lederjobben. Anders Wadahl har hatt lederfunksjonen de siste årene, men ønsker nå å fratre pga jobbsituasjon. Dermed står vi pr dd uten leder. 

Er det noen der ute med et hjerte for sykkelsporten som kan ta på seg denne rollen? Er du litt i tvil og ønsker litt mer informasjon om jobben kan du ta kontakt med Anders W på tlf 922 01 777

Lågen CK er en klubb som skal omfavne alle som ønsker å drive med sykkel. De siste 4 årene har vi har stort fokus på rekruttering blant de yngre. Antallet som har vært med på trening er variert, men vi har en kjerne på ca 10-12 stk som holder på jevnt og trutt. I tillegg har vi gjennomført en terrengsykkelcamp og GD cup sykkel for barn og ungdom de siste 3 årene. Satsningen på seniorsida har blitt tonet vesentlig ned, men vi prøver å opprettholde et tilbud på landevei sammen med Ottadalen SK på styrkeprøven. 

De som hadde vært ønskelig fra styret sin side er å få opp et lavterskeltilbud i området. Det kan være en fast trening i uka, stiturer på fjellet, familieturer på grusveier etc. Men for å få til dette må vi ha tak i noen flere ildsjeler.

Videre mål for Lågen CK i 2019 er følgende: fortsette satsning på barn og ungdom, GD CUP sykkel, videreutvikle sykkelcampen sammen med Fjellmillom stisykkelfest/Sykkelviku Ringebu 2019. Økt fokus på lavterskeltilbud for barn, ungdom og voksne.


På vegne av styret

Kim Erik Moen


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline